جمعه 7 اردیبهشت 1403   08:47:46
آموزش های آزاد
1398/4/11 سه‌شنبه
عملکرد خوب دفتر آموزشهای عالی آزاد دانشگاه پیام نور ملکان در برگزاری دوره های آموزشی
دفتر آموزشهای عالی آزاد دانشگاه پیام نور ملکان، رتبه پنجم در بین مراکز و واحدهای استان در خرداد 98

طبق گزارش ارسالی از دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی، دانشگاه پیام نور ملکان در خرداد ماه سال 98 رتبه پنجم استانی در زمینه جذب درآمدهای حاصل از برگزاری دوره های آموزشی را به خود اختصاص داد.
دفتر آموزشهای عالی آزاد دانشگاه پیام نور ملکان با دستور ریاست مرکز جناب آقای دکتر باغبانی و با مسؤولیت  جناب آقای مهندس شله باف از سه ماهه آخر سال 97 فعالیت خود را آغاز نموده و از اردیبهشت سال 98 با برگزاری اولین دوره های آموزشی توانسته گام مهمی در راستای رسیدن به اهداف آموزشی بردارد.
این مرکز با تشکیل و برگزاری دوره های متنوع سعی در پاسخگویی نیازهای دانشجویان و سایر اقشار منطقه بخصوص مردم عزیز شهرستان ملکان دارد.