شنبه 8 اردیبهشت 1403   03:54:41
فناوری و پژوهش
1398/9/5 سه‌شنبه
برگزاری جلسه کمیته آموزش، پژوهش، فن آوری و کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ملکان: اولین جلسه کمیته آموزش، پژوهش، فن آوری و کارآفرینی شهرستان ملکان، روز دوشنبه مورخه 4 آذر 1398 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان برگزار گردید. بعد از استماع سخنان، حاضرین در جلسه، تصمیمات ذیل اتخاذ گردید؛

مهندس خانی فرماندار محترم شهرستان ملکان تاکید کردند، مرکز نوآوری شهرستان، مستقر در دانشگاه پیام نور ملکان، محل فعالیت کلیه نوآوران ادارات و سازمان های دولتی و بخش خصوصی خواهد بود و طبق توافق و تاکید رئیس محترم پارک علم و فناوری، جناب آقای دکتر واعظی از کلیه طرح های مصوب تا سقف یکصد میلیون ریال حمایت مالی اولیه خواهد گردید.

مقرر گردید جشنواره رویش با محوریت انگور در تاریخ 14/12/98 در شهرستان ملکان برگزار گردد که دبیرخانه جشنواره در مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور خواهد بود که در جلسه آتی، شرح وظایف ادارات تعیین خواهد شد. همچنین در این جلسه آقای دکتر خوشوقتی رئیس مرکز نوآوری شهرستان و همچنین دکتر فرهاد باغبانی رئیس دانشگاه پیام نور ملکان توضیحاتی در خصوص فعالیت های انجام یافته در مرکز و دانشگاه پیام نور مطالبی را ایراد فرمودند.