شنبه 1 اردیبهشت 1403   16:27:22
اداری مالی
1398/3/29 چهارشنبه
بازدید و بررسی اموال دانشگاه پیام نور ملکان
سید فردین آل یعقوب مدیریت محترم مالی دانشگاه پیام نور استان به همراه آقای محمدرضا بابایی کارشناس محترم مالی و امین اموال، روز یکشنبه مورخه 26/3/98 از سیستم مالی و اموال دانشگاه بازدید کردند.

.

دکتر فرهاد باغبانی رئیس دانشگاه پیام نور ملکان: بنده به نيابت از همکاران، تشريف فرمايي مدیریت محترم مالی استان و هيأت همراه را به واحد ملکان خوش آمد عرض نموده و آن را طليعه روشن آينده و به فال نيك می گیریم و حضور حضرتعالی را در جمع با صفای دانشگاه گرامی می داریم و توفیقات روز افزون از خداوند متعال برای شما و همکارانتان داریم.

سید فردین آل یعقوب مدیر محترم امور مالی استان به همراه آقای محمدرضا بابایی کارشناس محترم مالی و امین اموال و با همکاری آقای محمد باقر پوررستم وند مسئول محترم مالی واحد ملکان از دفاتر اموال بازدید و رسیدگی کردند. و روند اجرای اموال را مطلوب دانستند و خاطر نشان کردند؛ بعضی مغایرتهایی که در نام وجود دارد هر چه زودتر مرتفع خواهد شد.