پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403   22:54:51
فرهنگی
1399/11/18 شنبه
دهه فجر- مراسم غبار روبی مزار شهداء

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ملکان: روز پنج شنبه مورخه 16/11/99 بمناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و غبار روبی مزار شهداء با حضور دکتر زلفعلی فام رئیس دانشگاه پیام نور ملکان، اساتید، کارکنان و تشکل های دانشجویی و مسئولین ارشد شهرستان ملکان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ملکان ؛ در ابتدای مراسم، همکار ارجمند جناب آقای نادر کاظمی، چند آیه از کلام الله مجید را قرائت کردند و فاتحه ای نثار شهدای انقلاب اسلامی نمودند.

حجت الاسلام زمانی امام جمعه محترم شهرستان ملکان: دهه فجر ،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهاي اسلامي، مقطع رهايي ملت ايران و بخشي از تاريخ ماست كه گذشته را از آينده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدي دوباره يافت و اين دهه در تاريخ ايران نقطه اي تعيين كننده و بي مانند بشمارميرود. تا قبل از انقلاب اسلامي،‌ در ايران نظام اسلامي وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ي «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعيت » بود وپادشاهان احساس مي‌كردند كه فاتحيني هستند كه بر مردم غلبه يافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالي عليه اين سلسله معيوب را قطع كردند و نقطه ي عطفي در تاريخ ايران بوجودآوردند و شمشير اسلام مردم را عليه دشمنان اسلام،‌ مردم و استعمارگران به كار گرفتند. در خصوص غعالیت ها و افتتاحیه هایی که در شهرستان ملکان صورت گرفته در سایه انقلاب اسلامی است و نقش خیّران در کنار دولت بسیار پررنگ اعلام کرد و افزودند: همین تربت پاک شهیدان است که تا قیامت مزار عاشقان، عارفان، دلسوخته گان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.