شنبه 8 اردیبهشت 1403   06:34:06
1401/2/19 دوشنبه
پیام تبریک دکتر زلفعلی فام رئیس دانشگاه پیام نور ملکان
اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، هفته معلم را حضور همه معلمان و استادان فرهیخته و فرهنگ آفرین دانشگاه پیام نور ملکان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ملکان، متن پیام تبریک دکتر زلفعلی فام رئیس دانشگاه پیام نور ملکان به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
تعالی، رشد و توسعه هر جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است، آمیختن علم، عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب میسر نیست مگر به همت استادان و معلمان دانشمند و از خود گذشته.
 ایمان دارم معلم اثرگذارترین عامل محوری و موثر در توسعه و تعالی آموزش و پرورش است.
هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطره‌ی معلم شهید مرتضی مطهری، فرصتی مغتنم است تا مراتب سپاس خود را تقدیم معلمانی نمایم که کاروان زندگی بشر، در مسیر حرکت خود هرگز از قافله‌ سالاری و طلایه داری ایشان بی نیاز نبوده است. در بهار دل ها و ماه بندگی در بهترین ماه خدا ،توفیق الهی همه شما اساتید گرامی در دانشگاه را که در شرایط کنونی متاثر و درگیر با بحران کرونا همچنان با شایستگی به رسالت رفیع علم آموزی و تعلیم خود عمل کرده و در این مسیر کوشا و پویا هستید از خداوند متعال خواستارم این روزهای دوری از محیط پرنشاط و پر از شوق دانشگاه بزودی به پایان برسد.

دکتر جعفر زلفعلی فام
ریاست دانشگاه پیام نور ملکان