جمعه 31 فروردین 1403   08:29:41
فناوری و پژوهش
1398/11/5 شنبه
ارائه مقاله علمی کارمند دانشگاه پیام نور واحد ملکان
موفقیت کارمند دانشگاه پیام نور ملکان برای پذيرش و چاپ مقاله علمی در ژورنال علمی تخصصی (اشپرینگر ساینس + بیزینس مدیا)

.

A Novel Method for Clustering in WSNs via TOPSIS Multi‑criteria Decision‑Making Algorithm

عنوان مقاله ای است که توسط یکی از همکاران دانشگاه پیام نور واحد ملکان ژورنال بین المللی اشپرینگر به چاپ رسیده است.

مهندس احمد شله باف، کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر از اساتید حق التدریس و کارمند حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی (واحد ملکان)؛ در این مقاله روش نوین خوشه بندی در شبکه های حسگر بی سیم از طریق الگوریتم تاپسیس را ارائه نموده که در ژورنال تخصصی و علمی بین المللی اشپرینگر پذیرش و در 17 ژانویه 2020  به چاپ رسیده است.

اضافه می شود اشپرینگر یک ناشر بین‌المللی است که پس از الزویر دومین ناشر بزرگ مجلات تخصصی دنیا محسوب می شود.

لینک مقاله: https://link.springer.com/article/10.1007/s11277-020-07087-7
نویسندگان: احمد شله باف، شایسته طباطبایی